Poszukujemy osoby na stanowisko: Lidera/liderki ds. rozwoju członkostwa - OTOP

Pokaż wszystkie
Poszukujemy osoby na stanowisko: Lidera/liderki ds. rozwoju członkostwa

Lider/liderka ds. rozwoju członkostwa

Bliska jest Ci misja ochrony przyrody i ratowanie jej zagrożonych walorów? Lubisz współpracę i  budowanie dobrej komunikacji między ludźmi, której efektem jest angażowanie grupy osób do wspólnych działań? Wierzysz w moc planowania i myślenia strategicznego? Zdolności organizacyjne i komunikacyjne to Twoja mocna strona? Interesują Cię nowoczesne narzędzia komunikacji?

Jeśli odpowiedź na te pytania brzmi „tak”, to na Ciebie czekamy!

Kwestie, którymi chcielibyśmy, byś się przede wszystkim zajął/zajęła to:
  • Rozwój sieci członkowskiej OTOP
  • Budowanie i utrzymywanie  relacji z członkami i członkiniami OTOP
  • Wdrożenie systemu CRM w części odpowiedzialnej za członkostwo, tak aby zapewnić  sprawny kontakt z członkami i członkiniami.
  • Przygotowanie oraz wdrożenie strategii członkostwa w OTOP i nowej oferty dla członków i członkiń.
  • Wdrożenie atrakcyjnych form współpracy dla członków i członkiń, w tym organizacja wydarzeń dedykowanych członkom i członkiniom.
  • Tworzenie  i wdrażanie planów możliwych form angażowania  członków i członków w działania rzecznicze i crowdfundingowe.
Preferowany/a kandydat/ka do współpracy:
  • posiada wykształcenie wyższe
  • silnie utożsamia się z celami, misją OTOP
  • lubi kontakty z ludźmi, ceni współpracę i partnerstwo, jest nastawiona/nastawiony na budowanie współpracy zespołowej i międzyzespołowej
  • posiada wysokie umiejętności komunikacyjne i interpersonalne, budowania relacji z ludźmi
  • posiada wysokie zdolności pracy zespołowej
  • posiada umiejętność sprawnej  organizacji spotkań i wydarzeń, ma doświadczenie w tym zakresie
  • myśli strategicznie i jest zorientowana/y na cele
  • interesuje się i ma doświadczenie w posługiwaniu się nowoczesnymi narzędziami komunikacji jak media społecznościowe, komunikatory internetowe, e-newsletter, itp.
  • posiada doświadczenie w tworzeniu programów lojalnościowych
  • lubi pisać, ma lekkie pióro, posiada doświadczenie w przygotowywaniu newsletterów oraz publikacji
  • posiada doświadczenie w pracy z bazami danych
  • płynnie posługuje się językiem angielskim w mowie i piśmie,
  • potrafi obsługiwać program graficzny typu GIMP lub CANVA
W ramach współpracy z nami oferujemy:
  • umowę o pracę na pełny  etat
  • wynagrodzenie na poziomie 5700 – 6400 zł brutto, w zależności od doświadczenia,
  • udział w kluczowym programie OTOP oraz  możliwość realizacji własnych pomysłów i rozwoju zawodowego,
  • możliwość pracy zdalnej,
  • elastyczny system czasu pracy,
  • swobodną atmosferę pracy oraz wsparcie zespołu.

Osoby zainteresowane współpracą prosimy o wysłanie zgłoszeń (CV wraz z krótkim listem motywacyjnym) na adres e-mail: rekrutacje@otop.org.pl, do dnia 2 kwietnia 2023 r.

W tytule maila prosimy wpisać: Lider/- ka ds. rozwoju członkostwa

Prosimy o dodanie do mejla klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Ptaków moich danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji obecnego oraz przyszłych procesów rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).”

Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Ptaków (OTOP) jest organizacją pozarządową, zajmującą się ochroną dzikich ptaków i miejsc, w których one żyją. Naszym celem jest zachowanie dziedzictwa przyrodniczego dla dobra obecnych i przyszłych pokoleń. Jesteśmy partnerem światowej federacji towarzystw ochrony ptaków – BirdLife International.

Wpłacam

Chcę dołączyć do newslettera.

FreshMail.pl

Mamy dla Ciebie newsletter!

Zapisz się

Tak, chcę dostawać newsletter OTOP (dopóki się nie wypiszę)

FreshMail.pl